0

Trøffeltang-carbonara

Truffle seaweed carbonara
Lukseriøs tang pasta med delikate smaker.
Imponer vennegjengen med denne enkle men delikate pastaretten!

Denne oppskriften gir fire porsjoner.

Ingredients:

500 g Tagliatelle med tang
2 ss olje
2 egg og 2 eggeplommer
50 g revet parmesan
1 ss trøffeltang salt
1 ts pepper

Directions:

1)
Kok pastaen.
2)
Sett en panne på høy varme og tilsett olje. Tilsett trøffeltang når det er ordentlig varmt og la det frese i noen få minutter.
3)
Visp sammen parmesan, egg, ekstra eggeplommer og pepper i en egen bolle.
4)
Sil vannet av pastaen når pastaen er ferdigkokt, og spar litt av kokevannet.
5)
Hell pastaen over i pannen med oljen og trøffelsaltet. Sett pannen til side og la avkjøle. Bland inn parmesan og egg. Tilsett litt av vannet som er igjen etter kokingen og bland sammen til en kremet konsistens.
6)
Dryss over parmesan og litt trøffelsalt.
7)
Nyt med godt selskap!

Oppskrifts produkt

En unik tagliatelle som kombinerer det beste fra to verden. Håndhøstet butare fra Lofoten og pasta av ypperste kvalitet, håndlaget i Italia. ✓ Økologisk serifisert tang ✓ Bærekraftig høstet tang fra Lofoten ✓ Perfekt for vegeterianere ✓ Inneholder vitaminer og mineraler ✓ Handlaget i Italia ✓ Naturlig kilde til jod ✓ Perfekt gave fra havet
9.38
Kjøp

Del ditt måltid, og tagg @lofotenseaweed på Instagram

Følg oss