fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Nyttår 2022 Kampanje

illustration
illustration
illustration
illustration


Veganuary eller ei… En måned mange av oss prøver  starte. «et nytt og bedre liv… «

Sunn og næringsrik mat er grunnlaget for god helse. Høres  enkelt ut, men likevel vanskelig i jungelen av tilbud og fristelser.

Å gjøre store endringer er ofte et  kortvarig prosjekt.

Men hva med å ta en ting i gangen? Gjøre en liten endring som gjør det superenkelt å få i seg  en dæsj med vitaminer og mineraler  – helt naturlig!

I januar kan du kjøpe vårt superfood dryss Simply Seaweed og får tang til brød gratis (til en verdi av 129,-).  

Tare er den nest næringsrike planten på jorda ! Den inneholder  vitaminer og mineraler som kroppen trenger og er en god kilde til jod.

I tillegg er den proppet med naturlig smaksforsterker som gjør at maten smaker enda bedre. Det vil si at litt tangdryss i banan smoothien gir et boost av både næring og ekstra smak.

På toppen av det hele er tangen regenerativ  – den vokser tilbake etter høsting -og klima vennlig fordi den produserer oksygen og binder Co2.

 Altså godt for din helse og for havets helse.

Ønsker du å spise ren og næringsrik mat, kan du tilsette et dryss med  Vår Simply Seaweed – havets supermat rett i maten  for å få en ekstra god start på dagen.

For å komme i gang har vi gratis frakt i Norge når du kjøper Simply seaweed hos oss.  Yay

Er du glad i brød har vi laget en pose med butare biter som er perfekt til bakst. Du tilsetter bare tang til brød i din favoritt oppskrift på boller, rundstykker eller brød.

Lykke til og ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe.

Du kan også sjekke ut oppskrifter og inspirasjon på vår nettside.

Ha en fin Januar og husk å ta en ting om gangen.

[]
×
Sign up to our newsletter and

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×