fbpx
0
Fri frakt for order over 300kr i Norge
NO EN

Lofoten med buss neste sommerferie?

illustration
illustration
illustration

Neste sommer kan du oppleve det beste Lofoten har å by på, inkludert vår butikk på Napp, ved å hoppe på og av den nye turistbussen! Bussen stopper nemlig hos oss på vei mellom Reine og Svolvær – og tilbake igjen. Du kan velge mellom ulike billetter, og det finnes plass til å leie eller ta med din egen sykkel om bord. Perfekt for turentusiastene! Du kan bestille 1-5 dagers billetter, slik at du kan bruke så lang eller kort tid du vil på de ulike stedene rundt om i Lofoten.

For de som kommer innom oss finnes det i tillegg til våre tang-produkter, en god lokal økologisk kaffe og is med tang. Vårt tangtastiske team ønsker deg velkommen og deler gjerne med seg kunnskap om tang og hvordan du kan inkludere det i din hverdagskost der hjemme.

Dette lover bussen på sin hjemmeside:

Lofoten-øyene med sine unike omgivelser og natur er et sted alle burde oppleve minst en gang i livet. Denne bussturen tar deg hele veien fra Svolvær og ut til Reine med flere stopp langs veien. Den ultimate opplevelsen kan bli brukt både som en dagstur eller som transport. Turen passer også perfekt for reisende med sykler, slik at du enkelt kan ta med deg sykkelen om bord. Utforsk den populære Flakstad-stranda som er perfekt for surfing, eller besøk en av de små fiskelandsbyene, slik som Vikten. Reinefjorden er også perfekt for en sykkeltur og fjelltur eller et besøk på smeden i Sund.

Les mer om tilbudet og bestilling på busens hjemmeside: bit.ly/2TAO2mv

Vi håper vi ser deg i sommer!