fbpx
0

Tangeriet Restaurant

Vi ønsker velkommen til julebord hos Tangeriet!

Julebordsesongen blir litt annerledes hos Tangeriet. Tradisjonen tro til Lofoten Seaweed leverer vi en aften med japansk-norsk fusjon! Mesk deg med sushi, tempura, fersk fisk og krumkake i en forrykende blanding av norske og asiatiske tradisjoner.

Meny

Sushi Sashimi med kveite og laks Maki med krabbe og laks Forrett Squash Tempura med wasabi og mais-coleslaw Hovedrett Miso-marinert fersk fisk, grønne erter og poteter med soya Dessert Krumkake med crème chantilly og multer

4-retters til 795,-

Med mulighet for drikkepakke til 595,-

Jacek Kukielka er kokken bak brak-suksessen Tangeriet. Bred erfaring fra Michelin-restaurant i Helsinki til tempelmat i Tibet har gitt ham en spektakulær evne til å sette sammen spennende smakskombinasjoner. Ved hjelp av lokale råvarer og en god dæsj kreativitet serverer Jacek en meny spekket med smakfulle innslag.

Vi har et intimt og hyggelig lokale på Napp, med utsikt til Skottinden. Her er det mulighet for større grupper å booke hele lokalet. Du finner Tangeriet på Flakstadveien 73, ca. 10 minutters kjøretur fra Leknes langs E10.

Julebord

Vi holder åpent fra midten av November til Desember, primært fredag og lørdag kveld. Send oss en beskjed med ønsket dato og antall gjester, så finner vi en løsning.

Ta kontakt på post@lofotenseaweed.com eller på @tangerietlofoten på Facebook.

[]
×
Sign up to our newsletter and

Get 10% off your first purchase!

NO THANKS! Add item to cart *By completing this, you are signing up to receive our emails. You can unsubscribe at any time.
×